Sekret naturalnego i wyjątkowego smaku

Restauracja od kuchni

Naturalne i wyjątkowe
Smaki w naszej restauracji

Nasze potrawy są przygotowywane ze szczególną troską o ich jakość i autentyczność. Stąd w naszej kuchni korzystamy wyłącznie z najświeższych produktów, które pochodzą głównie z naszej własnej hodowli oraz od lokalnych producentów. Do tych składników zawsze dodajemy szczyptę swojego zamiłowania i pasji oraz sporą garść tradycji i pracy. To pozwala nam zagwarantować, że każde danie, które podajemy jest pełne aromatu i wyjątkowych walorów smakowych.

Jeśli chcesz doświadczyć tych wszystkich walorów, to zachęcamy Cię do odwiedzenia naszej restauracji.

Restaurację tworzą ludzie

Nasz zespół

Właściciel
Marcin Krupa
Serce i dusza naszej restauracji. Do tego włóczykij, członek kapeli ludowej i miłośnik nalewek. Jego wizja rozwoju realizowana od wielu lat nabiera coraz to nowszych i śmielszych wymiarów.
Szef kuchni
Andrzej Węgierak
To on tworzy te niepowtarzalne smaki. Od samego początku swojej przygody z kulinariami skupia się na tradycyjnych i nieco zapomnianych przepisach, które odkrywa na nowo w swoich autorskich odsłonach.
Menadżer
Sabina Rajzer
Niezastąpiona, niepowtarzalna, nietuzinkowa. Zawsze gotowa sprostać wyzwaniom i zadbać o doskonałą obsługę dla naszych gości. Jej organizacyjne umiejętności podziwia cały nasz zespół.
Close
Close