Kontynuując kulinarne wędrówki tematyczne zapraszamy w niedzielę (19.02) na Festiwal Drobiu i Ryb.
Menu:
– Pstrąg pieczony z pietruszką i masłem czosnkowym z dodatkiem frytek belgijskich i surówki z kiszonej kapusty – 21 zł
– Dorsz Atlantycki smażony podany w towarzystwie warzyw z wody i zapiekanki ziemniaczanej – 23 zł
– Łosoś pieczony w cieście francuskim podany na szpinaku z dodatkiem koziego sera – 26 zł
– Podudzia z kurczaka pieczone w sosie BBQ podane z talarkami ziemniaczanymi i surówką z kapusty pekińskiej – 20 zł
– Golonka z Indyka długo pieczona w warzywach korzennych podana z ziemniakami puree i surówką z czerwonej kapusty – 24 zł
– Pół kaczki pieczonej w jabłkach i miodzie lubaczowskim podane z kaszą gryczaną i i buraczkami na ciepło – 36 zł
Restauracja czynna 12.00 – 20.00
Prosimy o rezerwację stolików – tel. 500 738 500.