Idealne andrzejkowe menu powinno być zmysłowe i rozgrzewające. Takie właśnie kulinarne propozycje przygotował szef kuchni Andrzej Węgierak. Zapraszamy do nas w andrzejkowy weekend, a w sobotę wydłużamy godziny pracy naszej restauracji.
Dania weekendowe:
Tatar ze śledzia z pieczonymi warzywami i grzanką – 14 zł.
Czeburek – ogromny pieróg faszerowany mięsem, warzywami i serem żółtym podany z sosem czosnkowym i pomidorowym – 18 zł.
Makaron z krewetkami i pomidorkami koktajlowymi w sosie śmietanowo maślanym z natką pietruszki – 22 zł.
Podwieszane soczyste żeberka marynowane w miodzie (duża porcja bez dodatków) – 19 zł.
Torcik bezowy z kremem malinowym – 15 zł.
Oprócz dań weekendowych polecamy potrawy z karty jesiennej (poniżej).
Andrzejom życzymy wszystkiego najlepszego!!!
Z okazji imienin dla solenizantów kieliszeczek wódki Baczewski lub kieliszek wina – gratis!
Godziny otwarcia:
Sobota 12:00 – 21:00
Niedziela 12:00 – 18:00
Rezerwacje stolików – tel. 500 738 500.