Zapraszamy Państwa na wyjątkowe spotkania tematyczne pełne doskonałego jedzenia połączonego z ciekawą kulinarną opowieścią i dobrą muzyką. Zachęcamy także do uczestnictwa w konkursie „Trzecia niedziela gratis”.
Niedziela – 25 października – „Ryba w tradycjach kulinarnych”
Niedziela – 8 listopada – „Najlepsza gęsina na Świętego Marcina”
Niedziela – 22 listopada – „Wieprzowina wchodzi na stoły”.
Zapraszamy w godz. 12.00-18.00.
Na każdym spotkaniu serwowane będzie tematyczne menu opracowane przez Andrzeja Węgieraka – szefa kuchni Kresowej Osady, który z wielką pasją i miłością do gotowania łączy w swoich daniach wielopokoleniowe tradycje z autorskim współczesnym spojrzeniem.
O godzinie 13.30 na każdym ze spotkań gość specjalny opowie o tradycjach kulinarnych związanych z rybą, gęsiną i wieprzowiną.
Obowiązują zapisy pod nr telefonu 500 738 500.
Uczestnicząc w dwóch pierwszych spotkaniach (ryby i gęsina) na trzecie zapraszamy za darmo (szczegóły na plakacie powyżej).