W najbliższą niedzielę 3 kwietnia zapraszamy na kolejną kulinarną wędrówkę – tym razem po smakach kuchni hinduskiej.
Przystawka: INDYJSKIE SAMOSY (smażone pierożki) z kurczakiem i zielonym groszkiem – 25
Danie główne: Rozgrzewające TIKKA MASALA z ryżem – 36
Deser: Koktajl MANGO LASSI – miąższ mango, jogurt, woda, syrop klonowy, miód, cukier, kardamon – 22
UWAGA!
Tworzymy RARYTASY Z ROZTOCZA:
GOLONKA ROZTOCZAŃSKA!!! Nowy przepis na pyszną soczystą golonkę pieczoną w piwie, miodzie i warzywach – to może być hit sezonu! Teraz wyjątkowa cena 38 zł. / szt. ok. 0,5 kg
DODATKOWO: Rabat na sernik i szarlotkę 20 % !!
KUCHNIA HINDUSKA NA ROZTOCZU
Kresowa Osada k. Lubaczowa, niedziela 3 kwietnia, godz. 12:00 – 19:00.
Rezerwacje tel. 500 738 500.