„Powiew wiosny” i kuchnia indyjska

Nie tylko powiew wiosny, ale i smaki kuchni indyjskiej będzie można poczuć u nas w najbliższy weekend.

W sobotę i niedzielę (25-26 marca) szef kuchni Kresowej Osady zaprasza na wydarzenie pn. „Powiew wiosny”. W jego ramach najlepsze dania będzie można zamówić w wyjątkowych cenach, a do tego posmakować będzie można dania kuchni indyjskiej.

W promocyjnych cenach:
– test żurku – spory talerz bajecznie smacznego swojskiego świątecznego barszczu białego ze swojskim jajkiem i pieczoną kiełbasą oraz podgrzybkiem i autorskimi dodatkami – prawdziwy HIT!!! w cenie 27 – 14,90 zł,
– stek drobiowy zapiekany z warzywami pod beszamelem i serem żółtym podany z ziemniakami opiekanymi i surówką w cenie 44 – 29,90 zł,
– chrupiące nugetsy drobiowe w kultowej panierce podane z frytkami i sosem czosnkowo majonezowym w cenie 38 – 22,90 zł.

Kuchnia indyjska:
– Kurczak tikka masala z ryżem jaśminowym i sałatką z pomidorkami – 39 zł,
– Mango lassi – koktajl z owocem mango i jogurtem naturalnym – HIT – 23 zł.

Oprócz powiewu wiosny i kuchni indyjskiej dostępna stała karta zimowa.

SOBOTA / NIEDZIELA – 25 / 26 marca 2023 r.
Kresowa Osada
Restauracja czynna w godz. 12:00 – 18:00.

UWAGA! Zapraszamy już dziś na wyjątkowe wydarzenie – wydanie NOWEJ KARTY WIOSENNEJ w Kresowej Osadzie niedziela 23 kwietnia 2023 r.,  możliwe rezerwacje tel. 500 738 500.