Zapowiada się bardzo słoneczny i wyjątkowo ciepły weekend 8-9 października. Z tej okazji przyjście nieco spóźnionego, ale jakże lubianego babiego lata, przygotowaliśmy specjalne menu.
Menu na babie lato [SOBOTA – NIEDZIELA – 8/9 PAŹDZIERNIKA]:
– Krem z dyni z oliwą pietruszkową serwowany z maślano czosnkowa grzanką – 14,
– Makaron tagliatelle z młodymi świeżutkim borowikami w śmietanie i płatkami z parmezanu – 26,
– Grillowany filet z kurczęcia zapiekany z gruszką , błękitnym serem lazur oraz orzechami włoskimi – serwowany z frytkami z batatow – 28.
– Świeże tygodniowe piwo (pszeniczno-grejpfrutowe, miodowo-malinowe, swojski lager) – 12.
Do nabycia również zestawy prezentowe.
W restauracji dostępne także dania z karty stałej. Restauracja czynna od środy do niedzieli w godz. 12:00-18:00.
Rezerwacje stolików – tel. 500 738 500.