Kochani, wspierający nas od dziecka i darzący nieustanną miłością dziadkowie mają swoje święto. 21 i 22 stycznia warto pamiętać o naszych Seniorach. Z tej okazji szef kuchni Andrzej Węgierak specjalnie dla nich przygotował na najbliższy weekend wyjątkowe menu, a menadżer restauracji Marcin Krupa – wiele niespodzianek.
Nasze kochane babcie i dziadkowie uwielbiają pokazywać nam mnóstwo czułości, również tej „na talerzu”. Może warto choć raz w roku rozważyć uhonorowanie Seniorów w restauracyjnej atmosferze? Pamiętajmy, że najpiękniejszym prezentem, jaki możemy podarować bliskim jest uwaga i czas, których tak brakuje w codziennym pędzie. Pełnię szczęścia dopełnią wyśmienite dania, które na pewno trafią w gusta smakowe naszych gości. Dlatego szef kuchni Andrzej Węgierak w najbliższy weekend do stałego menu doda specjalną kartę. Dla Babć i Dziadków, ale nie tylko, znajdą się w niej:
– Szwaby ze skwarkami – 29 zł,
– Roladka drobiowa z warzywami w towarzystwie puree ziemniaczanym z prażoną cebulką / krucha sałata – 33 zł,
– Wołowa rolada z ogórkiem i boczkiem podana z kluskami śląskimi i modrą kapustą – 39 zł,
– Deser HIT – torcik szefa kuchni: świeże owoce / biała włoska czekolada / beza / krem cytrynowy – 22 zł
– Herbata rozgrzewająca w wielkiej filiżance z miodem lubaczowskim i aromatycznymi dodatkami – 16 zł (zaznaczamy, że filiżanka ma pojemność 1 litra, jest ręcznie malowana i wypalana w Kresowej Osadzie. Dodatkowo można ją nabyć w sklepiku Kresowej Osady, a także spersonalizować po wcześniejszym zamówieniu (np. imię lub „super Dziadzio”) .
Dodatkowo na hasło: „BABCIA” lub „DZIADEK” otrzymać będzie można do zamówienia kieliszek wina w prezencie!
Z kolei menadżer naszej restauracji Marcin Krupa dla gości przygotował wyjątkowy konkurs. Do zamówienia otrzymają oni kupon do wypełnienia, który później trafi do specjalnej kuli. Po każdym weekendzie odbędzie się losowanie nagród – kolacji walentynkowej i walentynkowego balu ostatkowego!
Menadżer przygotował także specjalne Vouchery – Prezenty. Nabyć je będzie można kontaktując się telefonicznie pod numerem: 500 738 500. Obdarowani zrealizować je będą mogli w naszej restauracji, w sklepiku lub wybrać się na walentynkowy bal ostatkowy.
Rezerwacji stolików dokonać można telefonicznie: 500 738 500.