W związku z tym, że zbliża się święto zakochanych, w najbliższy weekend zapraszamy do skorzystania z naszej Kulinarnej Karty Walentynkowej. Nie tylko dla zakochanych par, specjalne dania przygotuje nasz szef kuchni Andrzej Węgierak.
Wspólny posiłek zbliża, pobudza namiętność i rozpala zmysły, szczególnie jeśli na stole pojawiają się afrodyzjaki. Te najskuteczniejsze nie znajdują się w pigułkach, ale właśnie w kuchni. Wiedząc to, nasz szef kuchni na najbliższy weekend do menu dodaje specjalną kartę, w której znajdą się krewetka w chilli i białym winie, sushi 6 kęsów i esencjonalny kociołek. Wśród dań głównych królować będą łosoś pieczony, pierś z kaczki i makaron vege. Kolację osłodzą desery w postaci kremu bulle i monoporcji walentynkowej. Dodatkowo, dla podkreślenia wyjątkowości chwili, do każdego zamówienia goście otrzymają starter w prezencie, czyli kieliszek prosecco, a na stołach pojawią się świece.
Restauracja czynna w sobotę w godz. 16:00 – 21:00 i niedzielę w godz. 12:00 – 20:00.
Rezerwacja stolików – tel. 500 738 500.