Zapraszamy w kulinarną wyprawę do Francji. W najbliższy weekend 3-4 lutego w naszej restauracji połączymy polską gościnność z francuskim wdziękiem. Przygotujcie się na pełne aromatów, smaków i barw doświadczenia.
W menu znajdziecie:
– Zupę cebulową z pieczonej cebuli z nutą białego wina serwowana z grzanką serową – 22,
– Quiche (tarta 35cm) zapiekana ze szpinakiem, salami, serem, jajkami i śmietaną – 46,
– Quiche (tarta 35 cm) zapiekana z kurczakiem, suszonymi pomidorami, camembertem, jajkami i śmietaną – 46,
– Płonące naleśniki suzette faszerowane pomarańczą flambirowane likierem mandarynkowym i koniakiem – 26.
Restauracja czynna w godzinach 12:00-18:00,
w menu dostępne także dania z karty zimowej,
rezerwacje pod numerem telefonu: 500 738 500.