Po letniej przerwie ponownie zapraszamy na kulinarne podróże w ramach weekendów tematycznych. Na początek w weekend 22/23 października – dni burgera.
Danie, które swoje korzenie ma w Stanach Zjednoczonych, skosztować będzie można w najbliższą sobotę i niedzielę (22/23 październik) w kilku odsłonach: burger rybny (18 zł), burger z kurczęciem (24 zł) i burger z zasmażanym serem (24 zł). W zestawie doskonale komponować się będą także frytki belgijskie (10 zł).
Po letniej przerwie goście restauracji w Baszni Dolnej ponownie będą mogli skosztować zresztą nie tylko burgerowych specjałów, ale także dań z wprowadzonej niedawno jesiennego menu. Wśród nich choćby: krem z dyni, fuczki, łosoś pieczony, placki po węgiersku czy słodki naleśnik.
Restauracja czynna od środy do niedzieli w godz. 12:00 – 18:00.
Rezerwacja stolików: 500 738 500.