Jak co roku w okresie przedświątecznym przyjmujemy zamówienia na potrawy wigilijne, które przygotowujemy według tradycyjnych receptur i najlepsze składniki.
Zamówienia można składać do środy 18 grudnia, odbiór dań w niedzielę 22 grudnia.
tel. 500 738 500.
W menu:
– barszcz czerwony 30 zł / 5l,
– pierogi z kapustą słodką lub kiszoną 28 zł / kg,
– pierogi z karpiem 42 zł / kg,
– uszka z grzybami 65 zł / kg,
– karp wędzony 48 zł / kg,
– kompot z suszu 25 zł / 5l,
– mięso pieczone, karkówka, schab 46 zł / kg,
– kiełbasa swojska z kija 48 zł / kg,
– paszteciki z kapustą i podgrzybkiem 34 zł / kg,
– gołąbki z kaszą i ziemniakami, z sosem grzybowym 33 zł / kg,
– chleb z ziarnem 16 zł / kg,
– szarlotka, sernik 26 zł / kg,
– makowiec 26 zł / kg,
– ciasto drożdżowe z białym makiem i kajmakiem 26 zł / kg.